FACE CONVENTION CENTER este în prezent cel mai exclusivist spațiu dedicat în totalitate evenimentelor corporate.

Patru spații ultra-moderne, atât indoor cât și outdoor, tehnologie de ultimă generație, arhitectură personalizată, servicii de înaltă clasă, de toate acestea vor avea parte cei care aleg Face Convention Center.

FACE, KUSIN, SOCIAL și FOREST sunt cele patru spații care se întind pe o suprafață de peste 5000 mp și pot găzdui peste 5000 de persoane. Fabulosul complex se află la numai 10 km distanță față de Aeroportul Henri Coandă, în apropierea Casei Presei, fiind o apariție surprinzătoare în peisajul capitalei.

Design ultra-modern, 4 spații impresionante, adaptabile oricărui tip de eveniment

FACE este cel mai mare dintre spațiile indoor, poate găzdui până la 2000 de persoane și pune la dispoziția oaspeților săi un spațiu pentru fumători, o bucătărie proprie aflată sub semnătura lui Chef Martin White și o parcare generoasă.

KUSIN este un spațiu pe cât de impunător, pe atât de cald si primitor, poate găzdui până la 1000 de persoane, are o bucătarie proprie condusă de formidabilul Chef Martin White și acces către extraordinarul FOREST.

SOCIAL este un spațiu multifuncțional cu o ambianță distinctă. Dispune de două terase, una închisă și una deschisă, bucătărie proprie și poate găzdui până la 1000 de persoane.

FOREST este o zonă special amenajată în natură, mai exact 1500 mp de pădure. Beneficiază de bucătărie proprie și poate găzdui până la 1500 de persoane.

FACE CONVENTION CENTER ne invită să aruncăm o privire în viitor, aducând în prim plan tehnologii de ultimă generație, spații versatile și adaptabile, punând la dispoziția clienților săi toate instrumentele necesare realizării unui eveniment corporate desăvârșit.

Echipa Face Convention Center se dedică în totalitate organizării de evenimente impresionante, fie că este vorba despre conferințe digitale, petreceri private, lansări de produs sau cine de gală.

Pentru a facilita și îmbunătăți orice tip de întâlnire business, spațiile răspund prompt oricărei cerințe din sfera tehnologiei dar și din sfera designului, elementele se îmbină armonios și creează un decor fluid, primitor, 100% versatil și personalizabil.

Complexul este conceput să asigure confort și siguranță: locație centrală, autorizație ISU, design premium, spații versatile.

FACE CONVENTION CENTER este o apariție fresh și impresionantă în spațiul capitalei, un loc pe care mulți îl așteptau și un complex care își propune să schimbe standardele calității în România.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să folosiți următoarele date de contact: 4 0720 880 266 [email protected] www.facecorporate.com URL: www.facecorporate.com?utm_source=press&utm_campaign=face_convention_advertorial