Ce meserie are Radu Mazăre

Radu Mazăre a decis să lucreze la garajul din Penitenciarul Rahova alături de Liviu Dragnea având în vedere că, la bază, ambii sunt ingineri, potrivit surselor România TV. Primul care a decis să lucreze la garaj a fost Liviu Dragnea. Se pare că cei doi sunt deținuți model.

De ce au fost închiși cei doi

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins contestaţia la executare depusă de fostul primar din Constanţa Radu Mazăre la condamnarea de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de terenuri din Mamaia. Decizia este definitivă.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis, marți, ca cererea de eliberare a lui Liviu Dragnea să fie trimisă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Curtea Supremă a respins deja o cerere similară formulată de avocaţii fostului lider PSD.

Decizia a fost luată de judecătoarea Manuela Orzaţă, care anterior a mai făcut o cerere de abţinere în acest proces.

Liviu Dragnea a făcut anterior o cerere de recuzare a magistratului, dar solicitarea lui a fost respinsă.

În urma deciziei luate marţi, contestaţia la executare depusă de Liviu Dragnea se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, instanţă care i-a respins în luna ianuarie o solicitare identică.

Înainte de luarea acestei hotărâri, Liviu Dragnea a afirmat, în sala de judecată, că cererea sa este amânată din variate motive și că va ajunge să își termine mandatul de executare până să se dea o decizie.