Vaccinul împotriva cancerului din Rusia. Va fi lovitura supremă a lui Putin?

O ştire incredibilă a făcut înconjurul lumii în urmă cu câteva ore. Oamenii de ştiinţă ruşi sunt aproape de a crea vaccinul împotriva cancerului. Acestea ar putea fi disponibile în curând pentru pacienţi, a spus chiar preşedintele Vladimir Putin.

Despre acest subiect au vorbit joi, 15 februarie, Robert Turcescu şi invitaţii săi, Bogdan Comaroni şi Octavian Hoandră, în cadrul podcastului difuzat exclusiv pe canalul de YouTube „HAI România!”.

„Dacă în câteva luni de zile anunţă rusul că a descoperit vaccinul împotriva cancerului… Crezi că va fi boicotat? Statele europene vor zice «Embargo! Nu cumpărăm vaccinul împotriva cancerului de la ruşi»?”, a fost întrebarea lansată de moderatorul Robert Turcescu.

Jurnalistul Bogdan Comaroni a replicat că UE nu va cumpăra aşa ceva din Rusia, la fel cum s-a întâmplat şi cu vaccinul anti-COVID lansat cu mare tam-tam de Moscova.

În continuare, el a făcut o paralelă între venituri giganţilor farmaceutici din perioada pandemiei şi cele înregistrate în urma marii curse a înarmării ce pare să fi pornit la nivel mondial.

Diferenţa este ca de la cer la pământ, subliniază Comaroni. Însă există un element comun. Populaţia care este înspăimântată şi manipulată de la o criză la alta, iar banii se cheltuiesc în numele binelui acestora.

Cursa înarmării la nivel global – 7 trilioane de dolari în ultimii trei ani

„Asta sigur va fi, că nu-l cumpărăm de la ruşi, pentru că nu l-au cumpărat nici pe ala de COVID, Sputnik ăla de ajunsese până la varianta a cincea.

Pe de altă parte, agenda asta globală continuă. Pe lângă faptul că s-a dat publicităţii că în tot anul 2023, cursa asta a înarmării, că de-aia e nebunia asta că urmează războiul, că Putin vine, că ne atacă. În fiecare zi, că urmează războiul mondial, că în 4-5 ani, dar nu mâine, vezi? Totul e peste 3-4-5 ani, unii zic că în decada care vine.

2,2 trilioane de dolari a costat înarmarea planetară pe 2023 şi s-a spus că a depăşit cu 9% cea din 2022. Acum, pentru 2024, se anunţă că numai într-o primă fază NATO va investi 380 de miliarde de dolari în înarmarea rapidă, pentru că urmează marele război global.

China a anunţat că investeşte 310 sau 311 miliarde de dolari, aproape de tot blocul NATO. India, între 98 şi 100 şi ceva de miliarde. Israelul, 48 de miliarde dolari.

În comparaţie, tot ce s-a câştigat de big pharma, adică vaccinurile, medicamentele anti-COVID, combinezoane, faşe, betadină, toate la un loc… au fost 0,5 trilioane. Tot mult, adică 500 de miliarde toate la un loc în trei ani de pandemie.

Trei ani de pandemie, 0,5 trilioane. Trei ani de război, început în Ucraina, acum suntem pe Gaza şi urmează aşa-zisul mare război mondial în care toată lumea se înarmează – 7 trilioane de dolari. (…)

Dacă pui la socoteală criza energetică, criza alimentară cu inflaţia, cu tot, o să vezi că această elită globală, care coordonează industria de înarmare, care coordonează big pharma, gestionează energia… acele fonduri de investiţii de care tot vorbim, Blackrock, Vanguard, Berkshire şi toate care vin la un loc… toate astea deţin aceste companii, le deţin în numele unor persoane care nu se află publice şi înregistrează trilioane de dolari pe seama populaţiei înspăimântate şi manipulate când spre război, când spre crize”, a explicat Bogdan Comaroni.

Putin se luptă sau nu cu elita globală? Pare mai degrabă un membru al ei

În continuare, revenind la subiectul vaccinul anti-cancer din Rusia, Comaroni l-a dat de gol pe Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin pare să se lupte cu elita globală. Însă, până la urmă, face parte din ea.

Iar dacă se va ajunge la acest vaccin, Rusia va câştiga enorm din punct de vedere financiar de pe urma sa. Totuşi, un astfel de vaccin nu va fi lipsit de controverse, subliniază Bogdan Comaroni.

„Putin, deşi pare că el se luptă cu această elită globală, el, împreună cu China (…) a introdus ceea ce Occidentul nici n-a ajuns în faza asta.

Rusia a dat, prin decret semnat de Putin, moneda digitală, rubla digitală. A introdus astea cu crize climatice… Şi atunci, această aliniere în care se vor câştiga bani masivi din cancer… Şi fii atent, ştirea nu este numai că vaccinul apare când se depistează cancerul şi atunci sistemul imunitar va lupta cu boala. El va deveni preventiv pentru diverse cancere.

Este în continuare o terapie genică, pentru că acest ARNmesager intră în celule şi dă anumite date pe care le poate rescrie asupra ADN-ului propriu, ăsta e marele pericol”, a mai afirmat jurnalistul Bogdan Comaroni.

Întreg podcastul de joi, 15 februarie, poate fi urmărit chiar aici. Vizionare plăcută!