EXCLUSIV Loredana Groza a divorțat! Am aflat adevăratul motiv al despărțirii de Andrei Boncea! Nimeni nu se aștepta la asta

Capital a obținut informații în exclusivitate despre divorțul anului. Loredana Groza s-ar fi separat, în mare secret, de mulți ani de Andrei Boncea. Cei doi au ajuns în fața altarului în 1998 și au format o familie timp de 23 de ani. Ei au împreună o fată, Elena Boncea, care are acum vârsta de 23 de ani.

Informația privind un posibil divorț al Loredanei a făcut în aceste zile înconjurul presei. Jurnaliștii au pus-o sub semnul întrebării, neexistând încă o confirmare oficială din partea celebrului cuplu. Detaliul care a atras, însă, atenția presei a fost lipsa verighetei din fotografiile publicate de Loredana Groza pe conturile sale de socializare.

Sursele Capital au declarat, însă, că divorțul Loredanei Groza de Andrei Boncea s-ar fi produs cu mult timp în urmă. Cei doi ar fi fost separați încă din 2019, însă pasul decisiv s-ar fi produs în urmă cu mai mult de un an de zile.

„Lorena și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, au dezvăluit pentru Capital sursele citate.

Andrei Boncea se află deja într-o relație cu o celebră actriță

Mai mult chiar, sursele citate au arătat că Andrei Boncea se află deja într-o relație. Trebuie amintit că Boncea este un producător român de film și televiziune. El ar forma, în acest moment, un cuplu cu una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi. Este vorba de Aida Economu. Ea este cea care i-a dat viață Anei Casian (o tânără profesoară de limba română), în serialul Profu’ difuzat la PRO TV.

Aida a trecut și ea printr-un divorț în urmă cu ceva vreme iar la începutul anului trecut a vorbit despre o nouă relație. Dacă despre ruptura de fostul soț nu a dorit să ofere foarte multe detalii, actrița nu a exclus posibilitatea de a face din nou pasul cel mare.

„Nu mă laud neapărat în târg cu asta, dar nici nu țin secret, că doar n-am omorât pe nimeni. Cu pasul ăsta a doua oară nu zic nici nu, nici da. În sensul că nu mă apasă și nici nu mi se pare vreo realizare, dar am văzut vreo două rochii care m-ar convinge”, a povestit Aida Economu, la un moment dat, pentru revista VIVA!

EXCLUSIV Loredana Groza a divorțat! Am aflat adevăratul motiv al despărțirii de Andrei Boncea! Nimeni nu se aștepta la asta