Divorțul la care nimeni nu se mai aștepta. S-a finalizat după 10 ani

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au finalizat divorțul după zece ani, potrivit deciziei unui judecător din Los Angeles, informează revista Rolling Stone.

Presa de peste ocean amintește că Maria Shriver este cea care a intentat divorțul în anul 2011, după ce a aflat că soțul ei, cunoscutul actor din ”Terminator” a avut o aventură cu o angajată care a lucrat în casa familiei din Brentwood. Din această aventură a rezultat un copil, mai spune presa din Statele Unite ale Americii.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au decis împreună să colaboreze cu un judecător privat, înainte de a transmite acordul final pentru aprobare. Judecătorul care a fost ales este Scott Gordon, fost judecător al Curții Superioare din Los Angeles. Acesta s-a ocupat de divorțuri celebre precum cel dintre Britney Spears şi Kevin Federline, dar și divorțul dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher.

În luna mai a anului 2011, după ce Arnold Schwarzenegger și-a încheiat ultimul mandat de guvernator al Californiei, o revistă cunoscută peste ocean a scos la iveală detalii importante din viața acestuia. Atunci s-a aflat că actorul are un fiu secret cu Mildred Patricia Baena, angajata din casa familiei.

De asemenea, înregistrările judecătorești arată că Mildred Patricia Baena l-a născut pe Joseph la doar o săptămână după ce Maria Shriver l-a născut pe fiul cel mic, Christopher, în 1997.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au împreună patru copii.

Arnold Schwarzenegger i-a criticat dur pe liderii mondiali

Înainte de summit-ul COP26 privind clima, Arnold Schwarzenegger  acordat un interviu pentru BBC în care i-a criticat dur pe liderii mondiali pentru politicile climatice pe care le anunță.

Fostul guvernator al Californiei a declarat că liderii care susţin că lupta împotriva schimbărilor climatice dăunează economiei sunt “proşti sau mincinoşi”.

„Sunt mincinoşi, sunt proşti. Sau nu ştiu cum să procedeze, pentru că noi am priceput cum s-o facem şi totul se rezumă la a avea curaj”, a argumentat el.

De asemenea, el spune că reducerea emisiilor de carbon va aduce beneficii economiilor la nivel mondial.