Este cutremur showbiz după ce s-a aflat că o supercunoscută vedetă de la noi este în pragul divorțului. E vorba de bloggerița Ioana Grama, care este una dintre cele mai active figuri din mediul online. Ea are și o afacere cu haine, de care foarte multe românce au auzit.

Extrem de discretă cu viața personală, Ioana Grama a decis acum să spună adevărul despre căsnicia ei. Cunoscuta bloggeriță a luat o decizie radicală și a anunțat că divorțează de Alex Tăgurean, după doi ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță, pe Ayana.

Vestea șocantă a fost dată chiar de vedetă pe contul său de Instagram.

A fost o decizie dificilă, însă nu mai e cale de întoarcere

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost binecuvântați cu cel mai minunat copil, pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre”, au fost primele cuvinte rostite de celebra bloggeriță.

Potrivit acesteia, decizia nu a fost una ușoară, care s-a dorit a fi evitată cât mai mult timp posibil.

„A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana.

Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum”, a spus vedeta.

Am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect

Ea le-a cerut celor care îi urmăresc activitatea să încerce să nu provoace foarte multă dezbatere pe acest subiect deloc ușor, cel al divorțului.

Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, este mesajul publicat de Ioana Grama pe Instagram.

Despre momentele dificile din mariajul acesteia s-a mai scris și în urmă cu câteva luni. Atunci s-a vorbit despre o despărțire însă, ulterior, bloggerița a anunțat că a ajuns împreună cu soțul ei să facă terapie de cuplu. La acel moment, situația critică din căsnicie părea depășită.