Loredana Groza s-a bucurat de iarnă, zăpadă și peisajele românești superbe de la munte cu Nick Casciaro, italianul talentat pe care l-a antrenat pentru a câștiga sezonul zece X Factor.

Îndrăgita cântăreață a plecat zilele trecute la munte cu prietenii apropiați și cu elevul său de la X Factor, Nick Casciaro.

Loredana Groza, senzație pe Instagram

Desigur, mini-vacanța Loredanei Groza nu a însemnat deconectarea de pe rețelele de socializare. Blonda a păstrat neîncetat legătura cu admiratorii ei de pe instagram.

Aceasta le-a arătat în poze cât de bine se simte pe pârtia de schi. În imaginile distribuite de ea, a fost surprins și Nick Casciaro.

SURSĂ: instagram @loredanagroza
SURSĂ: instagram @loredanagroza

Românii, furioși că a câștigat Nick Casciaro X Factor: „Iar fug străinii cu banii”

În seara de 23 decembrie, joi, a avut loc finala concursului de talente X Factor, sezonul 10, unde Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii s-au străduit să câștige premiul de 50.000 de euro. Câștigătorul a fost Nick Casciaro. Italianul a făcut senzație pe platourile de filmare de la Antena 1, fiind acompaniat de Loredana Groza, jurata care i-a fost mentor în concursul de talente.

Deși jurații l-au admirat pentru vocea sa, telespectatorii nu au avut aceleași sentimente de bucurie. Imediat după înmânarea trofeului și a banilor, diverse reacții acide au apărut în spațiul public. Oamenii și-au vărsat nemulțumirea și furia pe pagina oficială de Instagram a X Factor România, scriind diverse comentarii controversate.

„În loc să apreciem vocile românilor și să ne mândrim cu ei, dăm premiul străinilor.

Câștigă cel mai bun, nu naționalismul.

Exact. DACĂ noi românii nu ne apreciem pe noi, să nu avem pretenția să o facă cei din afară. Românii mereu se uită la Occident și visează, dar nu fac concret ceva la ei în țară. Încă o dovadă în seara asta.

Nu cred că e vorba de români sau străini!! Are o voce puternică și foarte bună! A meritat!!!

Și în alte țări este X Factor și participa și alte naționalități, și mai și câștigă!

Încă se mai fac discriminări de genul, ce contează că e român sau italian, omul a demonstrat că merită să câștige, a încercat și să cânte și să vorbească în limba română. Lăsăți prejudecățile și învățați să apreciați un om, indiferent de nație”, sunt câteva dintre comentariile acide.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X Factor România (@xfactor.romania)