Loredana Groza i-a șocat pe toți! Cum a fost filmată artista: Ești divină

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a Loredanei Groza au putut vedea că artista a postat un videoclip în care dansa la bară, motiv că nu îi pasă de părerea celor din jurul ei.

Imediat după ce a postat videoclipul, fanii au lăsat diferite comentarii. Mulți dintre ei au avut comentarii pozitive, spunându-i artistei că este ”divină” și ”un exemplu pentru mulți”.

”Bravo, sunt femei la 25 de ani care sunt vai mama lor, bravo Loredana, vârsta e doar un număr!/ Ești divina…un exemplu pt mulți si multe!!!/ Este foarte feminin și chiar o disciplină acest dans.Tine-o tot așa!/ Complicat cu tocurile acelea atât de înalte… dar te-ai descurcat minunat! Felicitări Loredana!!”, sunt doar câteva din mesajele primite de artistă.

 

 

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Artista i-a uimit pe fani și după ce s-a lăsat fotografiată în cadă

De câteva luni, Loredana Groza apare în ipostaze super îndrăznețe, care fac deliciul fanilor. De curând, aceasta și-a surpins fanii cu o fotografie foarte sexy. Artista s-a lăsat fotografiată în cada plină cu spumă.

Alături de imaginea postată, artista a scris și un mesaj: “De fiecare dată când ajung acasă, relaxarea mea preferată este o baie fierbinte. M-am îndrăgostit la prima vedere de o cadă superbă. N-am rezistat să nu o iau acasă și de atunci băile mele sunt adevărate momente de relaxare. Tu cum te relaxezi după o zi intensă?”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Fanii nu au ezitat să o complimenteze pe artista și s-au întrecut în fel și fel de comentarii.

“Ești foarte sexy”, “În toată splendoarea corpului tău. Ești o ființă care place foarte mult și care are o priză enormă la noi, publicul care te adoră!” sau “Ești irezistibilă!” au fost doar câteva dintre comentariile la adresa artistei.

Loredana Groza are o siluetă de invidiat, iar ultima fotografie a reprezentat dovada. Cântăreața a mărturisit că a fost la medic, dar nu pentru vreo operație estetică. I-au fost recomandate mai multe tratamente non-invazive, care o ajută să rămână sexy.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)