Loredana Groza infirmă zvonurile! Artista nu are coronavirus: Sunt vaccinată

În urma zvonurilor apărute în spațiul public, Loredana Groza a fost nevoită să spună clar că nu are coronavirus. Artista a precizat că este vaccinată cu ambele doze și că plănuiește să își facă și cea de-a treia doză, dacă este posibil.

”Vreau sa fiu in siguranta si eu si cei din jurul meu, consider ca e mai bine sa traiesti in siguranta decat intr-un risc permanent”, a precizat cântăreața.

Artista a vorbit și despre faptul că oamenii sunt puși să aleagă adevărul în fiecare zi din cauza știrilor false atât din mediul online, cât și de la televizor.

Loredana Groza subliniază că, în aceste vremuri, trebuie să fim puternici, echilibrați și să ne informăm mai mult din surse sigure.

„Se pare ca din cauza acestei inertii si din cauza acestor stiri false in care ne inecam in fiecare zi cand intram pe internet sau chiar si pe TV, oamenii sunt pusi in situatia de a alege adevarul in fiecare zi. Trebuie sa fii o persoana puternica, sa fii echilibrat, sa te informezi din mai multe surse, sa ai discernamant care cred ca e una din superputerile de care avem nevoie in aceste vremuri”, a mai declarat Loredana Groza la Antena 3.

Mesajul postat după ce a ajuns la spital

Artista a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj alături de o fotografie cu ea în care le mulțumea oamenilor pentru mesaje și pentru grijă.

”Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all! Loredana”, a fost mesajul postat Loredana.