Bianca Drăgușanu a atacat-o dur pe Loredana Groza. Vedeta a spus că ea este o persoană asumată și nu procedează precum artista de muzică.

Declarațiile controversate vin în contextul în care vedeta a dezvăluit că a apelat la un lifting facial. Această intervenție ar fi presupus o cheltuială de 11.000 de euro.

Bianca Drăgușanu se consideră asumată comparativ cu Loredana

Bianca Drăgușanu a subliniat că, spre deosebire de altele, ea nu se teme să recunoască public deciziile pe care le-a luat în privința modificărilor fizice.

Vedeta și-a exprimat deschis opinia despre operațiile estetice. Ea s-a comparat cu Loredana Groza și a subliniat că  își asumă complet toate intervențiile la care a apelat.

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga… „Eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac…” Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne”, a afirmat Bianca Drăgușanu, conform Fanatik.

Vedeta își recunoaște toate operațiile estetice

Ea a evidențiat că își asumă deschis deciziile privind aspectul său fizic. Aceste declarații vin în contextul în care vedeta a făcut publică informația că a suferit un lifting facial. Operația ar fi implicat o cheltuială de 11.000 de euro.

Bianca Drăgușanu a subliniat că, spre deosebire de altele, ea nu se teme să recunoască public deciziile pe care le-a luat în privința modificărilor fizice.

Vedeta a început transformarea fizică cu mai mulți ani în urmă. Intervențiile au inclus implanturi mamare, implant fesier, rinoplastie, acid hialuronic și botox. Ea a avut și o operație de alungire a ochilor.

Se află într-un proces de recuperare după un lifting facial

În ceea ce privește operația recentă de lifting facial, Bianca Drăgușanu a menționat că este într-un proces de recuperare. Acesta a menționat că aspectul umflat și vânăt la nivelul feței va trece în timp. Vedeta a mai spus că această intervenție face parte dintr-un proces continuu de „update” al aspectului său fizic. Ea a comparat situația cu un telefon care are nevoie de actualizări.

Vedeta a evidențiat și că nu regretă nicio operație estetică. Ea a spus că intenționează să continue acest proces de transformare pentru a arăta tânără în continuare.

Bianca Drăgușanu a subliniat că este sinceră în legătură cu deciziile sale privind intervențiile estetice și că nu se teme să recunoască public aceste aspecte ale vieții sale.