Freddie Combs, cel care i-a impresionat pe jurații de la X Factor cu vocea sa, a decedat. Americanul avea 49 de ani și suferea de insuficiență renală, dar înainte de a muri i-a dezvăluit soției sale care este ultima sa dorință.

”Am fost norocoasă să-i fiu soție. Nu am putut să stau lângă el până la final. Nu puteam merge oricând la spital din cauza restricțiilor COVID-19. În ultimele zile am avut multe discuții și mi-a spus ultimele lui dorințe. Dorea să-și doneze ochii și corneea. Cu o zi înainte să moară când am fost la el știam că va fi ultima dată când îl voi vedea în viață. Am simțit acest lucru”, a spus soția lui Freddie Combs.

A surprins milioane de oameni cu vocea sa

Freddie Combs a a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii X Factor America. Toți cei care l-au ascultat au fost impresionați de vocea lui clară și sensibilă. A fost adus pe scenă de soția sa într-un scaun cu rotile. Nu se putea deplasa pentru că în acel moment avea 254 de kilograme. Avusese și 417 kilograme dar a dat dovadă de o voință fantastică și a slăbit.

„Soția mea Kay, este o femeie incredibilă. A început să aibă grijă de mine imediat după ce ne-am căsătorit în ’96 și, pe măsură ce greutatea mea a crescut, i s-au cerut mai multe lucruri. Ea este cel mai apropiat lucru de un înger și un sfânt pe care îl știu ”, a spus el la acea vreme.

„Cel mai mare vis al meu ar fi să dau speranță oamenilor ca mine, astfel încât să își poată realiza visele.”, a spus cântărețul atunci, transmite Variety.

Jurații au rămas muți de uimire atunci când l-au auzit cum cântă. La acea vreme avea 40 de ani.

Freddy a interpretat melodia “The Wind Beneath My Wings” și a fost aplaudat minute în șir. Toți cei care l-au ascultat au fost impresionați de vocea lui clară și sensibilă.

Sursa foto: Dreamstime