Deși din punct de vedere financiar o duce în continuare bine, este greu de crezut că fostul ministru al Turismului și Dezvoltării va putea sta prea mult departe de politică, marea sa pasiune. Dacă în România șansele de a reveni în prim plan sunt destul de mici, ei bine în Costa Rica are mari șanse să ajungă chiar deputat.

Dragoș Dolănescu, fiul marelui cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu, este stabilit de mult timp în această țară din America Centrală și din luna mai a acces în Parlament împreună cu partidul său. El va fi remunerat cu 10.000 de dolari lunar, din care, însă va rămâne cu aproximativ 7.000, restul fiind taxe și impozite.

„Salariul nu se va mări însă în următorii patru ani pentru niciun deputat. Toți am semnat pentru asta, mai alex ca milităm pentru scoaterea mai multor taxe”, preciza Dolănescu pentru Libertatea, în urmă cu câteva luni.

„Eu când am venit, în luna aia când am crezut că o să stau mai mult, le-am zis. Ce nu aveți? Aia, aia, aia. Am zis unor apropiați ai fostului președinte: „Haideți că vă spun eu, că asta am făcut la mine în țară! Vă fac un plan frumos pentru canalizare, știam pe cineva, și hai să facem ceva să construim!””, a povestit și Elena Udrea într-un interviu pentru GSP.

Așadar șansele ca Elena Udrea să ajungă în Parlamentul din Costa Rica nu sunt deloc de neglijat, ținând cont că a dovedit că este o femeie puternică și ambițioasă. Salariul este și el unul foarte motivant, în condițiile în care salariul minim în această țară este de aproximativ 400 de dolari.


Te-ar putea interesa și: