Reprezentanții firmei vin cu aceste precizări în contextul în care Capital a publicat un material în care, deși se preciza că nu au fost găite nereguli grave, se făceau referiri și la sancțiuni care s-au dovedit a nu fi reale. În plus, sursele citate precizează că Dristor Kebab are doar 4 restaurante, nu 17 așa cum eronat a relatat Capital și un singur punct de lucru într-un mall.

” NU au fost identificate nereguli de natură fiscală de ăatre reprezentanții ANAF (nici una!!!!!). NU au fost identificate nereguli grave care țin de competența ITM (nu a fost identificată muncă la negru sau alte nereguli grave). NU au fost identificate nereguli grave care țin de competența DSV. NU au fost identificate nereguli grave care țin de competenta OPC. NU au fost identificate nereguli grave care tin de competența ISU. Au fost aplicate doar câteva sancțiuni minore (vă putem furniza probe în acest sens).”, ne-au transmis reprezentanții Dristor Kebab și Nasip Exchange.

Într-un text publicat astăzi, Capital a arătat că echipe mixte formate din reprezentanți ai mai multor instituții de control din România au efectuat o acțiune comună, sub coordonarea DGIPI.

Sursele noastre spun că a fost vorba de echipe de câte 2 oameni de la Poliție, ANSVSA, Inspecția Muncii, ISU, Antifraudă ANAF și altele, coordonate de ofițeri ai DGIPI, serviciul de informații al ministerului de interne.