Depozitul Chicco este amplasat în spatele Casei Judeţene de Pensii Ilfov din zona Barbu Văcărescu, pe un teren de circa 1.000 mp evaluat de Burcea la circa 800.000 de euro. Distribuţia produselor brandului italian Chicco este coordonată în România de Ruxandra Burcea, soţia lui Alin Burcea.

„Vrem să mutăm depozitul Chicco de pe Barbu Văcărescu. Cu un milion de euro pot închide un bloc cu locuinţe. Nu am avea nevoie de credit, ci îl putem facem cu banii câştigaţi din Club Lac Snagov. La un calcul sumar ar ieşi în jur de 54 de apartamente“, a declarat într-un interviu acordat revistei Capital Alin Burcea.

Antreprenorul va finaliza în toamna acestui an trei blocuri cu 77 de apartamente pe malul lacului Snagov din vânzarea cărora se aşteaptă să câştige circa două milioane de euro.

În paralel, investitorul spune că este în negocieri pentru achiziţia unui teren în staţiunea Jupiter, unde vrea să construiască alte 46 de apartamente destinate închirierii. Lotul este amplasat într-o zonă împădurită, nu la malul mării. Costul acestei dezvoltări ar urma să fie susţinut tot din banii acumulaţi din proiectul Club Lac Snagov.

Alin Burcea a mai construit, în trecut, 180 de apartamente în Neptun şi 50 de apartamente în Predeal, afaceri susţinute, cu precădere, de activitatea agenţiei de turism Paralela 45. El mai deţine şi hotelul de patru stele Best Western Stil din Bucureşti, cumpărat în 2007 pentru 3,5 mil. euro.

Omul de afaceri ocupă poziţia 223 în ultima ediţie a Top 300 Capital – Cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 24-26 mil. euro.