Pentru doamne şi domnişoare, oferta include plăci de îndreptat părul, uscătoare de păr, ondulatoare, seturi pentru manichiură/pedichiură, aparate şi perii faciale, precum şi epilatoare. Preţul unui epilator începe de la 29 lei, iar reducerea cea mai mare este de 483 lei pentru un epilator Philips IPL. De asemenea, oferta include şi parfumuri, lacuri de unghii, aparate de masaj pentru picioare, care au preţuri mai mici cu până la 25%. Tot la reduceri mai pot fi achiziţionate aspiratoare, fiare de călcat şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, mai ieftine cu până la 40%.

Pe de altă parte, clienţii care vor să dăruiască produse de îngrijire personală pentru bărbaţi, au la dispoziţie oferte cu preţuri mai mici cu până la 60% şi pot alege dintre aparate de tuns, ras şi trimmere. Nici cadourile de ultimă generaţie nu au fost lăsate pe dinafară. Laptopurile din ofertă sunt mai ieftine cu până la 38%, iar cele special destinate arhitecţilor şi graficienilor au până la 3.800 de lei reducere. Ultrabook-uri, sisteme PC, monitoare, televizoare mai ieftine cu până la 8.000 de lei, telefoane, aparate foto sunt şi ele în promoţie, alături de procesoare şi produse de bricolaj de la 159 de lei. Pe lângă prețul redus, multe produse vin la pachet fie cu un cadou, fie cu servicii extra, cum este cel de garanție extinsă, spre exemplu.

Pentru campania actuală programul de lucru a fost prelungit. Astfel, showroom-ul va fi deschis şi sâmbătă şi duminică, pe 20 şi 21 decembrie, între orele 09:00 şi 19:00 pentru clienţii care vor să ridice din showroom comenzile plasate online.