Evolio Smart TV Box permite conectarea televizorului la internet și oferă acces la mii de filme, seriale, documentare și posturi TV, dar și la jocuri si aplicații Android.

Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI și Audio-Video se transformă într-un smart TV.

Evolio Smart TV Box este primul dispozitiv de acest gen de pe piața locală care include abonament preplătit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate și emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicației Seenow preinstalată pe echipament.

Smart TV Box-ul poate fi folosit ca mini PC dacă i se atașează tastatură și mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de rețea.Navigarea pe internet folosind ecranul televizorului oferă o experiență multimedia completă, cu o calitate ridicată a imaginii și sunetului.

Evolio Smart TV Box are 4GB memorie Flash și memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, și acceptă extinderea memoriei prin SD Card.

Evolio Smart TV Boxpoate fi comandat pe evolioshop.com la un preț de 449 lei, urmând a fi disponibil în zilele urmatoare și în magazinele partenere.