Green City este un ansamblu rezidențial dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov, pe un domeniu care a aparținut familiei regale. În cadrul proiectului au fost dezvoltate trei tipuri de case: Sena ( cu patru camere și o suprafață utilă de 108 mp), Neva (cu patru camere și o suprafață utilă de 118 mp) și Tamisa (cu pâmă la șase camere și o suprafață utilă de 120 mp plus un pod mansardabil). 

Ansamblul Green City format din 650 de vile, a fost dezvoltat de Dumitru Bucsaru prin intermediul mai multor firme, toate aflate în insolvență sau faliment. Trei dintre acestea, respectiv Valahorum, Clean Optim Serv și Green City sunt în portofoliul Euro Insol.

 “Este o nouă provocare pentru Euro Insol, care administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din București. Dacă Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu rezidențial pe verticală, Green City este pe departe cel mai mare pe orizontală. Cunoaștem foarte bine proiectul, deoarece Euro Insol  a mai vândut câteva zeci de unități locative în cadrul proiectului dezvoltate de două dintre companiile lui Bucsaru. Este un ansamblu foarte popular și vandabil, bucurându-se de o serie de facilități create în interiorul complexului: restaurante, gradiniță, Mega Imaje, locuri de joaca pentru copii sau parcuri”, spune av. dr. Remus Borza, managing partner Euro Insol.