„Nimeni nu mai știe la ce să se aștepte de la el”, a declarat pentru Business Insider un fost oficial de la Casei Albe. „Starea lui de spirit se schimbă de la un minut la altul și poate fi influențată de un titlu pe care îl citeze, sau de un tweet. Și fără să înțelegi ce se întâmplă, tot programul lui este dat peste cap pentru că nu te mai poți înțelege cu el”, a insistat acesta.

Donald Trump și-a petrecut ultimele zile, extrem de stresat și obsedat de o declarația greșită referitoare faptul că Alabama s-ar fi aflat în calea uraganului Dorian. După mai multe mesaje pe contul său preferat de socializare, Tweeter, pe această temă, președintele și-a făcut timp să-și atace și ”dușmanii” tradiționali, actori, Debra Messing, fostul director al FBI, James Comey și „media LameStream”. „Starea lui de sănătate se deteriorează văzând cu ochii”, a declarat vineri, pentru Insider, un strateg republican care este în contact frecvent cu Casa Albă.

Întrebat de ce președintele era obsedat de Alabama în loc să se concentreze pe statele care chiar s-au aflat în calea uraganului, strategul a replicat că: „Ar trebui să întrebi un psihiatru despre asta; nu sunt sigur că sunt calificat să comentez”. Dar o persoană care a fost apropiată de echipa juridică a lui Trump în timpul anchetei privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale a spus pentru Insider acest comportament nu este nimic „în comparație cu ce se întâmplă în spatele ușilor închise”.

„Este ca un taur care vede roșu în fața ochilor”, a adăugat această persoană. „Pur și simplu nu este nicio metodă de a scoate la capăt cu el și poți să îți iei la revedere de la planurile tale pentru acea zi pentru că ești blocat ca și când ai avea grijă de un copil de 4 ani”, a continuat sursa Insider.