Iubita lui Luke Lynch, Dean Caines, a spus că vestea morții sale a șocat familia, prietenii, dar și lumea teatrului, care este, de fapt, „ca o familie mai mare”.

„Am suferit o pierdere profundă în comunitatea noastră. Luke Lynch, iubitul nostru coleg și un prieten foarte drag ne-a părăsit pe neașteptate”, a scris Rockdale Musical Society (RMS) într-un mesaj postat pe Facebook, potrivit News.com.

Iubita sa încearcă să strângă bani pentru a-și permite costurile înmormântării

„În timp ce ne pregătim pentru o nouă reprezentație a spectacolului, absența lui Luke ne va marca pe toți simțită”, a scris RMS pe pagina sa de Facebook.

Iubita sa încearcă acum să strângă bani printr-o campanie GoFundMe pentru a-și permite costurile înmormântării, în urma morții neașteptate a lui Luke.

„Mă adresez tuturor celor care l-au iubit și au avut grijă de Luke pentru a vedea dacă pot contribui”, a scris ea pe pagina GoFundMe.

„Luke a fost iubit de foarte mulți oameni, iar mesajele de sprijin sunt uimitoare”, a spus aceasta.

The RMS shared an emotional statement remembered their 'cherished' and 'dear friend', while they also paid tribute to Luke's partner of three years, Dean Caines

”A fost un suflet frumos”

Prietenii și cei dragi au postat mesaje pentru a-și împărtăși dragostea și amintirile.

„Îl iubesc pe Luke, am făcut o audiție pentru ”Priscilla„ împreună, a fost foarte bun. Inima mea este alături de familia sa și de prietenii dragi. A fost un suflet frumos”, a scris un prieten pe Facebook.

„Este o veste devastatoare. Toți cei implicați în teatrul comunitar știm cât de mult a fost implicat Luke in familia noastră”, a scris un altul.

”O veste foarte tristă. Am lucrat cu Luke la o producție teatrală în 2009. El a jucat rolul lui Collins și avea o voce frumoasă”, a scris un al treilea.

„Îmi pare atât de rău să citesc despre dispariția bruscă a lui Luke. Viața în societatea muzicală este atât de puternică, încât îi vom simți lipsa”, a scris un altul.

Toți cei care l-au auzit cântând erau absolut fascinați

Lynch era bine cunoscut în cadrul grupului de teatru comunitar după ce a construit un CV impresionant în teatrul muzical.

Anterior, a fost distribuit în producții comunitare, cum ar fi muzicalul Heathers și a fost distribuit în rolul principal din muzicalul„ Priscilla” în 2022.

„Era un cântăreț incredibil și toți cei care l-au auzit cântând erau absolut fascinați, a spus domnul Caines.

Luke Lynch era un om muncitor, empatic, și un mare iubitor de animale. Își adora câinele, Ruby, despre care spunea că este„viața lui”.

„El ara acolo pentru prietenii săi. Era genul de persoană care era lângă tine când aveai nevoie”, a mai spus partenera sa.

Ce își dorea cel mai mult

Într-un interviu din 2022, actorul mărturisea că de ani buni este în căutarea unor roluri bune, care, din păcate, nu s-au mai ivit.

În interviul acordat unei publicații australiene, el spunea:

„Nu vreau să par trist și să spun că nu sunt mulțumit de cum stau lucrurile în acest moment. Cu toate acestea, sper că rolurile pe care le caut, vor apărea la un moment dat. Sunt nerăbdător să ajung în fața camerei și să arăt tot ce pot. Este scopul meu în viață”.