Bogdan Matei are o experienţă amplă în domeniul de retail şi vânzări directe, acumulată în companii precum Provident, Vodafone România, UTI Construction & Facility Management, Germanos Telecom România sau Pagini Aurii România. 

A absolvit cursurile Universităţii Politehnica din Bucureşti şi deţine un MBA de la Universitatea Kennesaw din Atlanta. 

"Aş dori să îi urez bun venit lui Bogdan Matei în echipa noastră şi îi doresc mult succes în noul rol. Bogdan este un executiv de vânzări cu experienţă, iar cunoştinţele sale sunt un real câştig pentru companie', a declarat Michele Grassi, director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, citat în comunicat. 

În calitate de director de vânzări al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Bogdan Matei va fi responsabil atât pentru activitatea de vânzări directe şi indirecte pentru cele două companii de furnizare ale grupului Enel, cât şi de punctele Enel, coordonând astfel o echipă de peste 150 de oameni. 

Cele două companii au o bază de 2,7 milioane clienţi şi furnizează servicii de electricitate pentru 10 judeţe din România, respectiv Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea, Constanţa, Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti. 

Enel Energie a început expansiunea şi în alte zone, astfel că în luna martie a fost deschis primul punct de vânzare Enel din Cluj-Napoca.

AGERPRES

Te-ar putea interesa și: