Emil Boc are o părere foarte bună despre orașul pe care îl conduce. El justifică traiul scump din Cluj-Napoca prin nivelul ridicat al calității vieții.

Boc răspunde astfel nemulțumirii unora dintre clujeni cu privire la costul ridicat al autobuzelor fără șofer recent achiziționate de primărie.

Emil Boc are o părere foarte bună despre orașul pe care îl conduce. ”Este un oraș al inovării”

Primarul Emil Boc susține că cei din Cluj – Napoca l-au ales să trăiască bine, ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano.

Edilul a lăudat cumpărarea de autobuze fără șofer în Cluj-Napoca, care nu vor fi conduse de nimeni, dar în realitate vor fi supravegheate de un șofer.

”Această idee de a avea un transport public verde, nepoluant, înseamnă sănătate pentru clujeni.

Primele autobuze autonome dau semnalul că Clujul este un oraș al inovării. Aici la Cluj este o calitate a resursei umane foarte puternică, în cercetare, în inovare, în IT, că sunt care trăiesc la fel ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano, unde mai sunt asemenea autobuze autonome”, a spus primarul Emil Boc, la Ziua Live.

”Pe mine mă interesează clujeanul”

”Dacă noi tot vorbim de promovarea calității vieții și vorbim despre Munchen și Viena am ajuns să fim cel mai scump oraș din țară!”, a spus moderatorul.

”Dacă vrei să ai calitatea vieții, nu poți să o compromiți că îmi spune cineva mie ”Compromite calitatea vieții la Cluj ca să nu se mai vorbească de Cluj!”.

Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni să trăim prost și să le distrug sănătatea.

Am fost ales să trăim într-un oraș care să fie la fel de … sau măcar apropiat de ceea ce au văzut în Occident.

De aceea au plecat 4 milioane de oameni și eu vreau să vină acasă. Pe mine mă interesează clujeanul, ca el să aibă o viață mai bună”, a replicat Emil Boc, potrivit sursei ciatate.