Potrivit comunicatului, înscrierile pentru eMAG Talent Internship se desfăşoară în perioada 16 mai – 3 iunie, iar perioada de Internship va avea loc în lunile iulie şi august. Toate posturile de internship vor fi plătite pe întreaga durată a programului, iar la final cei mai performanţi dintre participanţi pot fi angajaţi în cadrul eMAG.

'Invităm şi anul acesta studenţii şi absolvenţii de facultate să trăiască experienţa eMAG, direct din culise, în cadrul programului eMAG Talent Internship. Am ajuns la cea de-a treia ediţie deja şi ne bucurăm că de la an la an aducem în echipa noastră generaţii noi de tineri curioşi şi într-o permanentă căutare de idei out-of-the-box. Anul trecut, peste 2.600 de studenţi au aplicat în programul nostru. Noii interni vor fi mentoraţi pe parcursul întregului program de specialişti din companie. Pe lângă suportul pe care îl vor primi de la aceştia, internii vor fi implicaţi şi în programe de învăţare, care le vor susţine dezvoltarea şi integrarea în cultura şi echipele eMAG', a declarat Cristina Şolea, manager de recrutare eMAG.

Pentru Bucureşti, eMAG deschide 17 poziţii în şase arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova şi Iaşi vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două oraşe.

Programul le oferă participanţilor şansa de a lucra alături de oameni cu experienţă la dezvoltarea unor proiecte de impact pentru business-ul eMAG şi de a acumula experienţă în domenii precum software development, web&mobile, targetare, financiar şi resurse umane.

eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România şi a devenit un lider regional, cu prezenţă în Bulgaria, Ungaria şi Polonia. De 15 ani investeşte constant în servicii care ajută clienţii să salveze timp şi bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.AGERPRES