Prin semnarea acestui acord ELKOTech îşi extinde portofoliul cu produse ale unui furnizor de top de servicii IT, urmând să distribuie notebook-uri si desktop PC-uri, staţii grafice, servere, soluţii de stocare şi periferice IT. Produsele vin în întâmpinarea necesităţilor marilor corporaţii, a întreprinderilor mici şi mijlocii şi a consumatorilor, ajutându-i să dezvolte proiecte importante şi de durată.
"Fujitsu este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente IT din lume, iar prin semnarea acestui parteneriat ELKOTech câştigă un partener de prestigiu. Produsele companiei Fujitsu sunt recunoscute la nivel mondial pentru performanţa şi fiabilitatea de care dau dovadă, iar aceste avantaje vor fi cu siguranţă apreciate de partenerii ELKOTech", a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.
Fujitsu Technology Solutions este lider european de infrastructură IT, cu prezenţă pe toate pieţele cheie din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, precum şi India. Cu noua sa strategie bazată pe conceptul de infrastructură dinamică, Fujitsu oferă un portofoliu complet de produse IT, soluţii şi servicii, atât pentru clienţii finali cât şi pentru centrele de date, dar şi soluţii de tip "Managed Infrastructure" şi "Infrastructure as-a-service". Fujitsu Technology Solutions are peste 10.000 de angajaţi şi este parte a grupului global Fujitsu, care furnizează soluţii IT pentru clienţi din 70 de ţări.