Echipa este formată din elevii Günşahin Deniz, Iov Ştefan, Niculae Arthur Mihai, Popescu Ana-Cosmina, Segărceanu Călin Constantin, Tache-Codreanu Andrei, elevi în clasa a XI-a.

În urma rezultatului obţinut, elevii sunt invitaţi să participe la ISDC 2014 (Conferinţa Internaţională pentru Dezvoltare Aerospaţială) care va avea loc între 14 şi 18 mai 2014 în Los Angeles, California.

Echipa își dorește să participe atât la conferință, cât și la ediția de anul viitor a concursului. „Premiul câștigat ne motivează să nu ne oprim. Suntem ferm convinși că, având experiența dobândită de-a lungul lucrului la acest proiect, vom reuși să obținem o lucrare și mai competentă decăt lucrarea de anul acesta. Cu multă muncă și ambiție, credem că putem realiza orice.” ne spune Andrei Tache-Codreanu, un membru al echipei.

NASA Ames Space Settlement Design Contest este deschis echipelor de elevi care își prezintă proiectele de construire a unor colonii spațiale, folosind pentru aceasta cunoștințe complexe de fizică, matematică, științele spațiale, știința mediului, precum și multe alte discipline. În cadrul ediției din 2014 au fost trimise peste opt sute de lucrări din mai multe țări, iar participarea echipelor din România a fost excepțională, mai multe dintre ele câștigând premii importante.