Fiica Elenei Udrea, îmbrăcată în prințesă

Elena Udrea nu se poate bucura de copilăria fiicei sale, ea fiind în continuare în închisoare. Adrian Alexandrov, partenerul fostului ministru al Turismului, de cealaltă parte, încearcă din răsputeri ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic.

Recent, acesta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa îmbrăcată într-o rochie de prințesă. De fiecare dată când publică imagini cu fiica sa, afaceristul primește numeroase aprecieri de la cei care îl urmăresc în mediul online.

Imaginea va ajunge, cel mai probabil, și la fostul ministrul al Turismului care îi duce foarte mult dorul fiicei sale.

Eva
Fiica Elenei Udrea / SURSA FOTO: Instagram, Adrian Alexandrov

Fiica Elenei Udrea suferă după mama sa

Elena Udrea a fugit din țară după ce a aflat că va fi arestată. La momentul respectiv, partenerul de viață al fostului ministru a precizat că Eva suferă foarte mult după mama sa.

Atunci, Adrian Alexandrov spunea că nu și-ar dori ca fiii sau fiicele „inchizitorilor” să simtă aceeași durere pe care a simțit-o fiica lui atunci când mama sa a fost luată de lângă ea.

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară”, a fost mesajul trimis, atunci, de către Adrian Alexandrov.

Elena Udrea i-a urat fiicei sale „la mulți ani” din închisoare

Fostul ministru al Turismului i-a urat fiicei sale „la mulți ani” de la Penitenciarul de femei Târgșorul Nou.

În ziua în care a împlinit 5 ani, Elen Udrea i-a transmis să fie sănătoasă și puternică. De asemenea, i-a mai spus să rămână plină de iubire, în ciuda acestei grele încercări.

Elena Udrea i-a mai spus că este cea mai frumoasă fetiță din Univers. În plus, a precizat că nu există destule cuvinte și nici destul timp pentru a-și cere iertare că nu este alături de ea. Elena Udrea a mai spus că fiecare gând al ei este la fiica sa.

Nu în ultimul rând, aceasta a mai spus că oricât de departe ar fi, tot pe ea o iubește cel mai mult pe lumea asta.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire, în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viață mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani. Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a fost mesajul transmis de Udrea.