Elena Udrea a trecut prin mai multe momente complicate de când a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute. Afaceristul Adrian Alexandrov și fiica lor îi duc dorul fostului ministru.

Este o imagine înduioșătoare pentru Elena Udrea

Partenerul ei de viață face tot ce poate pentru ca fiica lor, micuța Eva Maria, să se simtă cât mai bine. Fetița suferă din cauza lipsei mamei, iar tatăl ei are grijă ca aceasta să se simtă iubită în fiecare zi.

Recent, Adrian Alexandrov a fotografiat-o pe micuță în timp ce aceasta dormea la pieptul său. Poza a emoționat pe toată lumea, dar mai ales pe Elena Udrea, care se află după gratii în momentul de față.

alexandrov
SURSA FOTO: Instagram

Amintim că fostul ministru a transmis un mesaj special de la Penitenciarul de femei Târgșorul Nou, în ziua în care Eva Maria a împlinit 5 ani. Ea i-a transmis micuței „La mulți ani”.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire, în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viață mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani. Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la ține. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a fost mesajul transmis de Udrea.

Elena Udrea Adrian Alexandrov
SURSA FOTO: Facebook

Fostul ministru a primit mai multe vești proaste în ultima vreme

În altă ordine de idei, ea a primit mai multe vești proaste în ultima vreme. De exemplu, mai multe persoane au cerut falimentul firmei Băi Boghiș SRL, în care Elena Udrea a investit 375.000 de euro. Procesul este în curs de finalizare.

Instanța a constatat de curând că toate părțile implicate în proces au acceptat raportul depus de experți. Potrivit notează că instanța a omologat raportul, având în vedere că părţile au căzut de acord asupra evaluării.

Pe vremea când era ministru al Turismului, Udrea spunea că a investit foarte mulți bani în această firmă.

Amintim că fostul ministru este închis la Penitenciarul Târgșor din luna iunie 2022. La momentul respectiv, ea a fost extrădată din Bulgaria, unde a fost prinsă în timp ce încerca să fugă din țară.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.