Fiica Elenei Udrea, imagine emoționantă de Ziua Națională

Imagini emoționante cu fiica Elenei Udrea! Micuța Eva Maria a petrecut ziua de 1 decembrie alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov.

Fetița a cucerit inimile internauților cu o poză în care apare ținând în mână steagul României. Imaginea a fost postată pe rețelele de socializare de tatăl ei.

În fotografia postată pe Instagram, Eva Maria apare pictată pe față, ținând steagul României în mână. Internauții au apreciat deschiderea și implicarea lui Adrian Alexandrov în creșterea micuței.

Au apreciat, de asemenea, încercarea lui de a-i explica fiicei sale despre sentimentul de patriotism.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, steagul României, 1 decembrie
SURSA FOTO: Instagram

Tot pe pagina sa de Instagram, Adrian Alexandrov a postat o fotografie cu primii fulgi de zăpadă, însoţită de melodia „Let it snow” a lui Dean Martin.

adrian alexandrov
SURSA FOTO: Instagram

Adrian Alexandrov, mesaj emoționant de Sfântul Andrei

Între timp, Elena Udrea trece prin clipe grele în spatele gratiilor! Aceasta îi duce dorul fiicei sale. Iubitul fostului politician, Adrian Alexandrov, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Este greu pentru orice mamă să stea departe de copilul său. Elena Udrea îi duce dorul fiicei sale în fiecare zi, aflându-se în închisoare.

Amintim că iubitul fostului ministru al Turismului, Adrian Alexandrov, a avut un mesaj emoționant de Sfântul Andrei.

Omul de afaceri a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica, sa, Eva Maria. Amândoi zâmbesc, însă sigur îi simt lipsa Elenei Udrea.

„La mulți ani tuturor, de Sfântul Andrei”, a scris atunci Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov și fiica sa cu Elena Udrea, Eva Maria, mesaj de Sfântul Andrei
SURSA FOTO: Instagram

Fotografia a fost însoțită de melodia Alexiei, „Interstelar”, iar versurile vorbesc de la sine: „Unii văd doar cercul lor închis, / Alții luptă pentru orice vis,/ Eu lupt doar să păstrez iubirea ta, cum am promis; / Unii luptă pentru bani în cont, / Alții luptă să nu piardă tot, / Eu lupt să te găsesc aici când mă trezesc din somn”.

Elena Udrea se află la Penitenciarul Târgșor

În prezent, Elena se află la Penitenciarul Târgșor din Prahova, unde își execută pedeapsa în dosarul Gala Bute. Avocații săi au depus o cerere la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), cerând revizuirea sentinței.

Suspendarea executării hotărârii este o mișcare legală obișnuită într-un sistem juridic. Revizuirea sentinței este o procedură juridică ce permite părților să prezinte noi dovezi sau argumente care nu au fost luate în considerare în procesul original. Mai multe puteți citi aici.