Elena Udrea, întristată de gestul lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea se află la închisoare și depinde de familia sa pentru a afla vești despre fiica ei, Eva Maria. Aceasta și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

Fiica fostului ministru a împlinit 5 ani. Din păcare, ea resimte tot mai mult distanța pe care trebuie să o păstreze de mama ei. Adrian Alexandrov a transmis de curând un mesaj prin care vorbește despre dorul fiicei sale.

Joi, 9 noiembrie, Adrian Alexandrov, tatăl Evei Maria, a publicat pe Instagram o imagine în care ne arată încă o dată tristețea fetei față de despărțirea de mama ei. Nu putem trage decât concluzia că fetiței îi este foarte dor de Elena Udrea și suferă din acest motiv.

În imaginea publicată de Alexandrov, fata este îmbrățișată de tatăl său. Deși pare că cei doi zâmbesc, Alexandrov a transmis alături de poză și câteva versuri dintr-o celebră piesă a Mădălinei Manole, „Fată dragă”.

„Fată draga nu fi tristă. Fiindcă e păcat”, a scris tatăl, care a pus pus pe fundal, pentru cei care vor vedea postarea de la Instastory, și varianta audio a piesei artistei Mădălina Manole.

eva maria, elena udrea, adrian alexandrov
SURSA FOTO: Instagram, Adrian Alexandrov

Alegerea este una cu atât mai dramatică, cu cât și Mădălina Manole a avut parte de un final tragic, care nu i-a permis să mai fie alături de fiul său.

Nu este pentru prima oară când Adrian Alexandrov încearcă să trimită mesaje către iubita sa, aflată în închisoare.

Recent, el s-a fotografiat împreună cu Eva Maria alături de celebrul logo cu frunza asociat fostului ministru al Turismului.

Fostul ministru a transmis un mesaj emoționat din închisoare de ziua Evei Maria

Pe data de 20 septembrie, de ziua fiicei sale, Elena Udrea i-a transmis acesteia un mesaj emoționat, pe Facebook.

„La multi ani, iubirea mea!

La multi ani, fetita mea minunata!

Iti doresc sa fii sanatoasa, puternica, si sa ramai plina de iubire in ciuda acestei grele incercari prin care trebuie sa treci si pe care ma rog sa o depasesti cu bine.

Fii fericita, pentru ca tu esti cea mai frumoasa fetita din Univers, iar eu îi multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca te-a adus in viata mea, pe care o faci sa straluceasca de 5 ani.

Nu exista destule cuvinte si nici destul timp sa imi cer iertare pentru ca nu iti sunt alaturi, dar fiecare gand al meu este la tine.

Oricat de departe as fi, sa stii mereu ca te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a transmis Elena Udrea.