„Confirm reținerea Elenei Udrea de către Interpol în Costa Rica. N-am reușit să vorbesc cu dumneai. Am vorbit cu dl Adrian Alexandrov. Este în Costa Rica”, a spus Rădulescu, la Antena3.

Avocatul Veronel Rădulescu a mai declarat că șansele de extrădare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt minime, precizând că fetița fostului ministru a rămas în îngrijirea mamei acesteia și a lui Adrian Alexandrov.

„Judecătorul care se va pronunța pe cererea statului de extrădare, atât pentru Elena Udrea, cât și pentru Alina Bica, bineînțeles că în dosare separate, va ține cont de toate elementele: și despre acest statut de refugiat, și de situația Elenei Udrea care are un copil de doar 10 zile născut în Costa Rica, și de faptele pentru care au fost condamnate, și de procedurile care au fost urmate. (…)  Această soluție a extrădării cred că este destul de redusă ca șansă. Ar fi și nedrept să desparți un copil de doar 10 zile de mama sa și orice stat va ține cont de acest aspect”.

Veronel Rădulescu a mai spus că fetița Elenei Udrea a rămas la locuința acesteia din Costa Rica și se află în îngrijirea mamei fostului ministru și a lui Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.