Elena Udrea se află în acest moment în libertate, în Costa Risca. Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a ales să-și vândă casa pe care o are în Corbeanca. Acesta a ales chiar să lase la preț pentru ca proprietatea să se vândă cât mai repede.

Prețul inițial pe care Adrian Alexandrov l-a cerut pentru casa din Corbeanca pe care o are de vânzare, a fost de 205.000 de euro, negociabil. A trecut ceva timp, iar oamenii nu s-au arătat interesați de proprietate, așa că iubitul Elenei Udrea a decis să scadă considerabil din preț.

Acum în anunțul casei de pe site-ul de imobiliare este trecută suma de 198.000 de euro, negociabil, adică cu 7 000 de euro mai puțin decât prețul inițial. Adrian Alexandrov îşi vinde vila din Corbeanca la reducere din cauza faptului că are nevoie de bani și pentru că nimeni nu s-a arătat interesat de proprietate până la acest moment.

„Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să îşi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. La etajul 1 regăsim 3 dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi semineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de 2 locuri de parcare în curte”, este descrisă proprietatea lui Alexandrov.

„Vilă de vânzare în Corbeanca, 170 mp utili, 4 dormitoare – vedere la lac. RE/MAX Estates vă propune spre vânzare o superbă vilă în Corbeanca, amplasată pe strada Laguna Albastră. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională. Zona se bucură şi de un acces uşor către centrele comerciale, aeroport, zonele bussines şi de divertisment dezvoltate în centrul şi nordul Bucureştiului”, se arată în anunţ.