Elena Udrea și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, au scos-o pe micuța Eva la unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Capitală. Cu toate că a furat toate privirile, fostul ministru al Turismului a încercat să păstreze discreția și s-a ”instalat” alături de cei dragi la una dintre mesele restaurantului.

Atât fosta șefă a cancelariei prezidențiale, cât și tatăl copilului, au fost atenți, în permanență, la fiecare mișcare și cerință fetiței lor. Cei doi și-au împărțit în mod egal sarcinile de părinți, scrie cancan.ro.

La plecare, în timp ce Elena Udrea a luat-o în brațe pe micuța Eva și s-a așezat pe bancheta din spate, Adrian Alexandrov a cărat ”scoica” micuței și s-a asigurat că fetele lui vor călători în siguranță până acasă.

Situat într-o zonă de interes, ce găzduiește cele mai multe și mai faimoase restaurante din București, restaurantul vizitat de Udrea și familia sa se adresează clienților care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă.

Elena Udrea a revenit în România în data de 8 iulie, anul curent, după un exil de un an și jumătate în Costa Rica. Fostul ministru plecase în Costa Rica de la începutul anului 2018.

Acolo, Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, odată cu Alina Bica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea în dosarul Gala Bute, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curții Constituționale privind completurile de 5 judecători.