Fostul ministru, Elena Udrea, chiar dacă nu a fost întotdeauna discretă cu viața sa privată, fiind mai mereu în lumina reflectoarelor, a păstrat un anumit aspect al vieții sale departe de ochii lumii. Într-un moment de slăbiciune, aceasta a vorbit însă, în cele din urmă, despre acest subiect.

Elena Udrea are un mare regret

Mai exact, Udrea a vorbit în urmă cu ceva vreme, înainte de problemele actuale din Justiție, despre tatăl ei și regretul pe care-l poartă în suflet. La adresa părintelui ei, Elena Udrea a avut numai cuvinte de laudă și a mărturisit că „nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc”, acesta fiind, de altfel, un mare regret pentru ea.

Ea spunea că așa au fost crescuți, să nu-și arate sentimentele în vorbe, dar acum recunoaște că acest aspect nu este tocmai benefic. De aceea, față de fetița ei și-a manifestat de fiecare dată dragostea în mod deschis.

„Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el. Știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer.

Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți. Așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a povestit în urmă cu ceva vreme Elena Udrea.

Întâlnirea cu fiica sa în penitenciar

Amintim că fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se află de aproape două luni la Penitenciarul de Femei din Târgşor, judeţul Prahova. De când a fost închisă, Elena Udrea a făcut demersuri să poată folosi camera „mama şi copilul” din penitenciar.

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a confirmat că întâlnirea dintre cele două a avut, în sfârșit loc, într-un cadru decent. Cei doi părinți au decis să nu-i spună adevărul fetiței și au creat un scenariu în care mama este la birou.

„Pentru că tot s-a aflat „pe surse” din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, că am fost vizitată de fetița mea, va confirm că după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut în sfârșit copilul!”, transmite din penitenciar fostul ministru după întâlnirea cu fiica sa.