Societatea a realizat, în intervalul analizat, venituri de 5,169 milioane lei, faţă de 2,931 milioane lei, şi cheltuieli totale de 4,901 milioane de lei, faţă de 2,844 milioane de lei, la sfârşitul lunii martie din 2016. 

La sfârşitul primului trimestru din acest an, compania avea datorii de 3,317 milioane de lei şi capitaluri proprii în valoare de 14,571 milioane de lei. 

Electroaparataj a fost înfiinţată în anul 1948 ca producător de echipament de comutaţie de joasă tensiune. Cu o gamă de produse dezvoltate de propriul departament de cercetare-proiectare sau produse sub licenţă Stotz Kontact (Germania) şi SACE (Italia), devine lider de piaţă în anii '60. 

În anul 1992, Electroaparataj devine cel mai important producător local de articole electrocasnice şi de instalaţii, iar cinci ani mai târziu, la momentul privatizării, Electroaparataj îşi dezvoltă capacităţile şi tehnologiile de producţie fiind un producător de referinţă pe harta industrială a Europei de Est. 

Acţionarul majoritar al companiei este fondul de investiţii Broadhurts Investment, care deţine 55,31% din capitalul social.

AGERPRES