Este vorba despre "Confesiunile unui vorbitor public", scrisă de Scott Berkun, disponibilă și în format tipărit, pentru cei care nu dețin un dispozitiv de lecturat cărți electronice, precum iPad sau Kindle.
"Ne-am dorit de mai bine de un an de zile să dezvoltăm cărți electronice, pe care să le punem la dispoziția cititorilor noștri – oameni de afaceri, antreprenori și studenți conectați în permanență cu noile tehnologii. Am făcut acest pas abia acum, deoarece proprietarul drepturilor de autor ai cărții Confesiunile unui vorbitor public de Scott Berkun este editura O’Reilly, fiind recunoscută în întreaga lume ca unul dintre trend-setterii în materie de cărți electronice. Este o colaborare extrem de bună și care ne onorează în același timp. În egală măsură, ea se pliază perfect pe viziunea noastră: cartea electronică este realizată cu o atenție extraordinară la detalii," spune Bogdan Ungureanu, director al Editurii Publica.
Ca specificații tehnice, fișierele pot fi downloadate de cel mult 5 ori și sunt disponibile atât în format "epub", pentru posesorii de iPad, cu detalii grafice la nivel foarte ridicat (vezi foto), dar și în format "mobi", pentru utilizatorii de e-book readere Kindle.