Oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere plătesc facturile asocierii Strabag-Straco pentru autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea, lotul Ungheni-Ogra. Conform datelor CNAIR, asocierea Strabag-Straco încasează 13,3 milioane lei pentru realizarea lucrărilor celor 10,1 km din autostrada Ungheni-Ogra.
Autostrada Braşov – Borş, Tronson Targu Mures – Câmpia Turzii, lotul Ungheni-Ogra costă 251 milioane lei, fără TVA. Proiectantul acestui lot de autostradă este Search Corporation, iar consultantul este Egis Route Scetauroute – Egis International. Contractul a fost semnat în data de 24 ianuarie 2015, lucările demarate la începutul anului trecut au ca dată estimată de finalizare a lucrărilor, decembrie 2017, termenul iniţial de finalizare a proiectului fiind jumătatea acestui an. Stadiul fizic al lucrărilor este de aproximativ 65%, iar financiar este de aproximativ 50%. Principalele probleme ale acestei lucrări sunt relocarea reţelelor de utilităţi
Lucrările pentru lotul de autostradă Ungheni-Ogra se desfăşoară în baza unui acord de mediu eliberat în aprilie 2016, iar autorizaţia de construire a fost obţinută în iunie 2016.