Într-un nou mesaj postat pe vlogul său, Andreea Bălan a vorbit despre drama care i-a marcat cel mai mult viaţa. Deşi fanii ar fi putut crede că este vorba despre despărţirea de Keo sau divorţul de George Burcea, artista le-a mărturisit că un alt moment al vieţii ei a schimbat-o definitiv şi a făcut-o să vadă viaţa cu alţi ochi.

Andreea a recunoscut că acest moment decisiv a fost faptul că s-a aflat la un pas de moarte anul trecut, în primăvară, când se pregătea să nască pentru a doua oară. Aflată pe masa de operaţie, vedeta a suferit atunci un stop cardio-respirator, iar medicii s-au luptat să o readucă la viaţă. După acel moment, Andreea Bălan spune că a început să vadă viaţa cu alţi ochi.

“Cel mai greu moment din viața mea a fost în momentul în care era să mor. Când s-a născut Clărița. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea, deoarece atunci am realizat că nu suntem nemuritori, nu sunt invincibili, și oricine, indiferent de statutul social, de bogăție, poate să dispară de pe fața pâmântului așa într-o clipă. Nu te aștepti să mergi să naști și dintr-o dată să ți se oprească inima și să riști să mori”, a mărturisit Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.

Artista spune că această lecţie de viaţă a învăţat-o că trebuie să se bucure de ceea ce primeşte şi să aibă tot timpul o atitudine pozitivă.

“Mi-am dat seama că viața este complet imprevizibilă și că trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce primim și să devenim foarte pozitivi și tot timpul să vedem partea plină a paharului. A fost o lecție de viață pentru mine”, a mai povestit Andreea Bălan, scrie playtech.ro.