În ultimul episod al vlogului ei de pe YouTube, Andreea Bălan a răspuns mai multor întrebări venite din partea fanilor. Curioşi să afle cum stă vedeta cu banii în această perioadă, aceştia au vrut să ştie câţi bani câştigă Andreea din clipurile postate de platforma video.

Ea s-a plâns că face abia banii necesari pentru a plăti montajul materialelor video, dând ca exemplu de artist ca scoate bani frumoşi din YouTube pe Dorian Popa.

“Aici, în România, în funcție de cât de mult postezi, poți să câștigi mai mult sau mai puțin. Eu, nepostând în fiecare zi, de exemplu, ca Dorian Popa, automat, câștig mai puțin ca Dorian Popa. Dar pot să câștig mai mult decât o persoană care postează o data pe lună.

Eu fac atâția bani cât să îmi acopăr montajul, pentru că eu nu montez, nu am timp să montez. Și ador cum montează Karin! Nu vă luați după socialblade.com”, le-a răspuns Andreea Bălan fanilor curioşi.

“Dându-vă acces în casa mea, în familia mea, puteți să mă cunoașteți mult mai bine”

Artista a mărturisit şi care a fost motivul pentru care s-a apucat de vlogging. Andreea spune că ceva lipsea din viaţa ei, deşi scotea piese, mergea la emisiuni şi era jurat la “Te cunosc de undeva!”. “Dar am observant că oamenii vor mai mult de la tine”, a mai explicat vedeta, potrivit fanatik.ro.

“M-am apucat de YouTube, pentru că simțeam că lipsește ceva din cariera mea. Adică: scoteam piese, mergeam la emisiuni, eram și sunt în juriu la “Te cunosc de undeva!”, dar am observant că oamenii vor mai mult de la tine! Vor să simtă că le aparții, vor să se identifice cu tine și, totodată, cred că noi, vedetele, ăstia care apărem la televizor, purtăm o responsabilitate.

Să fim exemple bune, să fim pozitive și să influențăm lumea în bine. M-am apucat de vlog pentru a vă oferi acces la felul meu de a fi, pentru că prin clipuri și prin prezența la TV nu aveți cum să vă dați seama cum sunt eu ca om. Puteți să vă faceți doar o părere superficială despre mine.

Așa, dându-vă acces în casa mea, în familia mea, puteți să mă cunoașteți mult mai bine și, evident, să vedeți dacă vă place sau nu. Dacă nu vă place, nu mă urmăriți. Mie îmi place să fac acest lucru. Faptul că le expun pe Ella și pe Clara. Păi Ella și Clara mai târziu sigur vor fi în media”, a povestit Andreea Bălan.