Aflată în izolare la domiciliu alături de cele două fetiţe şi de mama ei, care o ajută cu îngrijirea copiilor, Andreea Bălan vrea să rămână aproape şi de fanii ei, care nu o mai pot vedea în concerte în această perioadă. În cel mai recent video postat pe pagina ei de YouTube, vedeta a dezvăluit mai multe detalii neştiute din relaţia cu George Burcea, dar şi de unde a început ruptura dintre ei.

Conform spuselor Andreei, faptul că soțul său s-a dedicat scrierii unei cărți l-a determinat să rememoreze o parte dintre abuzurile pe care el le-a suferit în copilărie, iar acest lucru a dus treptat la îndepărtarea lor. În plus faţă de asta, el ar fi apelat la consumul unor substanțe interzise. Andreea recunoaşte că despărţirea nu a fost una uşoară, însă refuză să se lase doborâtă de asta.

Cum a trecut Andreea peste despărţire?

Concentrarea asupra nevoilor copiilor și plasarea propriilor sentimente și emoții pe un loc secund par să fie armele la care solista apelează. Chiar și atunci când o copleșesc emoțiile negative, refuză să le acorde prea multă atenție și nu se lasă copleșită de ele căci dorește să emane bucurie în fața celor două fiice.

Mai mult decât atât, ea este de părere că a gestionat mai bine despărțirea de George Burcea decât cea de Keo pentru că în prezent este mai matură decât versiunea Andreei de acum cinci ani, scrie romaniatv.net.

Ce planuri are artista dacă ce va renunţa la cântat?

Andreea Bălan a vorbit şi despre planurile ei odată ce va încheia activitatea în domeniul muzical. Vedeta spune că nu se gândește la ce va face după ce nu va mai cocheta cu muzica, întrucât ea reprezintă o parte integrală din viața sa.

Pentru a face ceea ce îi place cel mai mult, adică să fie pe scenă în fața publicului, Andreea este conștientă că trebuie să aibă grijă de binele său atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.