Astfel, după ce Dragnea a susținut că Pro România este partidul serviciilor, Mihai Tudose i-a dat o replică ce i-a pus capac.

”Retorica este absolut fabuloasă. Dragnea anunţă cu mândrie că „o să luăm noi 10 parlamentari din altă parte“. Tati, nu cumva îţi dă eroare?! Cei care pleacă de la un partid la altul nu sunt buni, dar tu îi iei de buni? Noi am plecat de la Putere în Opoziţie. Un mic recurs la memorie ne arată că domnul Dragnea a plecat de la Opoziţie la Putere.

Şi e înainte de Hristos şi după, sau cum (n.r. că Dragnea a ajuns în PSD în 2.000)? Ce face el (Dragnea – n.r.) nu se pune? Eu am avut în analiză decizia de a demisiona din Parlament.”, a spus Tudose la adevarul.ro.

Acesta a explicat de ce colegii săi nu l-au urmat.

”Să nu fiu traseist. Am strâns echipa de la Brăilă – primarii, preşedinţii de organizaţii – şi le-am spus: opţiunea unu – nu mai rămân în PSD. Dar, am şi varianta să rămân în Parlament sau nu. A fost unanimitate deplină: „nu pleca din Parlament, stai acolo, că noi te-am votat!“. Joacă fiecare cum vrea. Ei se simt bine cu domnul Dragnea, succes! Nu există nico ruptură, face fiecare ce doreşte. Nu, n-am luat în calcul, fiindcă fiecare îşi înţelege viaţa într-un fel. Eu îl cunsoc mai bine (pe Dragnea –n.r), dânşii, nu.”, a precizat Tudose.

Te-ar putea interesa și: