Așa cum bine știm, funcția de consilier onorific nu este o funcție remunerată, de aceea, Liviu Dragnea are pentru Olguța o altă funcție pentru care deja a tras sforile.

Aceasta ar urma să-i ia locul lui Mircea Drăghici. Deputatul PSD a demisionat recent din funcția de Secretar General al Biroului Permanent al Camerei Deputaților, funcție în care va fi pusă Olguța Vasilescu.

Vezi AICI documentul prin care este propusă pentru această funcție!

S-a tot discutat despre funcția pe care o va ocupa Lia Olguța Vasilescu în Guvernul Dăncilă, iar gurile rele spuneau că fostul ministru ar fi fost scos din joc de Liviu Dragnea pentru că ar fi fost considerat o amenințare.

Fostul ministru a confirmat anunțul legat de funcția de consilier onorific al lui Liviu Dragnea.

”Astăzi, am participat la Conferinţa de alegeri a PSD Gorj. Felicitări noii echipe de conducere alese şi preşedintelui Mihai Weber! Oltenia intra in campanie electorală! Oltenii vor realizarea drumurilor expres Piteşti- Craiova şi Craiova- Targu Jiu, in a căror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura poziţie care îmi permite sa îmi păstrez şi mandatul de deputat de Dolj ales in Parlamentul României. Premierul Viorica Dancila şi-a dorit sa rămân in echipa guvernamentală şi am optat pentru aceasta funcţie, din dorinţa de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!”, a scris Olguta.