PNL și Rares Bogdan au îndrăznit să îl atace pe Liviu Dragnea chiar la el acasă. A rezultat un protest de dimesniuni peste așteptări care arată că șeful PSD nu se simte chiar atât de bine nici măcar în Teleorman.

Peste 3.000 de oameni participă, sâmbătă, la un marș PNL în Alexandria, președintele liberalilor, Ludovic Orban, îndemnându-și colegii să fie atenți la votul din 26 mai, pentru a nu fi „furat”. „Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale”, le-a spus Orban liberalilor, conform Mediafax., citat de stiripesurse.

Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberalii din sudul țării să fie atenți la votul din 26 mai, pentru a fi „furat” votul.

„Vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici, știu foarte bine satrapii din județele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primari din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii, pentru că ei scriu procesele verbale înainte de exercitarea votului, știu foarte bine că sunt în stare să cumpere pe nimic, că sunt în stare și deja au început. Fiți vigilenți (…) Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. (…) Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secția de votare din partea PNL. Cum i-a prins că vor să fure, imediat anunțăm Poliția, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să știe clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul acesta trebuie să păzim voturile noastre”, a spus Orban.

La marșul PNL de la Alexandria participă aproximativ 3.000 de oameni din Oltenia.