Întrebat dacă i-a solicitat preşedintelui, la întâlnirea avută recent, să accepte o revocare a şefei DNA, Dragnea a spus: „Nu am discutat acest subiect, şi dumnealui v-a spus şi doamna premier a spus”, citează Agerpres. 

Liderul PSD a făcut aceste declaraţii la finalul Biroului Permanent Naţional al partidului, unde s-a stabilit data congresului extraordinar – 10 martie. 

El a arătat că premierul Viorica Dăncilă nu va fi „numărul 2” în PSD. „Nu, este preşedinte la organizaţia de femei”, a spus acesta. 

În ceea ce priveşte amplasarea Spitalului Metropolitan, Liviu Dragnea a menţionat că sunt şase variante posibile, urmând ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, să poarte discuţii în acest sens, dar să aibă şi o întâlnire cu premierul pe această temă. „Sper ca Guvernul nou să grăbească normele pentru parteneriatul public-privat”, a spus Dragnea. 

Referindu-se la Fondul Suveran de Dezvoltare, el a susţinut că ministrul Finanţelor va prezenta „cel mai târziu săptămâna viitoare” propriile concluzii, după cele ale Eurostatului, care a făcut câteva propuneri de reglaj în textul legii. „Şi o să le operăm şi o să le dăm drumul”, a mai spus Liviu Dragnea.