Conform anunțului din sistemul electronic de achiziții publice (SEAP), din data de 6 mai 2020, contractul a fost atribuit în data de 25 noiembrie 2019, la licitație participând alți doi ofertanți, scrie g4media.ro. Acordul cadru este pentru o perioadă de 2 ani.

Compania Tel Drum, aflată în insolvență de la începutul anului 2019, a continuat să primească contracte cu statul. Printre acestea, g4media.ro amintește de un contract de 46 de milioane de lei încheiat cu Consiliul Județean Teleorman, în noiembrie 2019, pentru modernizarea unui drum județean, dar și în 10 aprilie 2020, tot cu Consiliul Județean Teleorman, pentru refacerea unei șosele din județ, contract în valoare de 21,8 milioane de lei.

Amintim că, atât Tel Drum, cât și Liviu Dragnea sunt anchetați de DNA din noiembrie 2017 pentru un prejudiciu de 27 de milioane de euro din fonduri europene. Fostul lider PSD se află în pușcărie, la Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de detenție în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.