Codrin Ștefănescu, prieten cu Liviu Dragnea, și fost secretar general adjunct al social democraților transmite că a reușit să discute cu fostul șef PSD, după ce a primit un rezultat pozitiv la testul de COVID în urmă cu câteva zile.

Liviu Dragnea se află în penitenciar, unde are de ispășit o condamnare de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman.

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

„Am vorbit cu Liviu Dragnea! I-au dat permisiunea sa-și sune familia, avocatul și un prieten. Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rău in ultimele două zile, are dureri mari musculare, amețeli, respiră destul de dificil. Primește medicamentația standard pentru covid, medicii spitalui din penitenciar au stabilit că incă nu necesită oxigen sau internarea pe secția ATI!

Deși vorbea cu eforturi vizibile, m-a asigurat că luptă cu boala asta nenorocită și că va trece și prin această cumplită încercare. E puternic chiar și in situația in care se găseste! Vă voi ține la curent permanent!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Liviu Dragnea, în pericol

Înainte de acest mesaj, fostul secretar al PSD a susținut că de două zile nimeni nu poate lua legătura cu Liviu Dragnea, iar cei de la spital refuză să vină cu explicații.

„Vā anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii”, a scris anterior Codrin Ștefănescu.