Breaking News! Liviu Dragnea are COVID. El a fost dus de urgență la spital. Detalii bombă au venit chiar de la avocatul său. Fostul lider al PSD, aflat în închisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament. Potrivit Digi 24, Dragnea ar fi luat virusul de la colegul său ce celulă.

Liviu Dragnea are 58 de ani, iar avocata sa, Flavia Teodosiu, anunța recent că el suferă de mai multe hernii la coloană.

Flavia Teodosiu, a confirmat, că Dragnea a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus şi a explicat că, deocamdată, starea acestuia este bună, susține Agerpres.

Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2. Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Situație critică în România

Grupul de Comunicare Strategică a publicat datele cu privire la evoluția pandemiei de coronavirus în ultimele 24 de ore. Se înregistrează în continuare un număr foarte mare de infectări, deși numărul testelor efectuate în zilele de weekend este simțitor mai mic.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.435 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV– 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 12.12.2020 (10:00) – 13.12.2020 (10:00) au fost raportate 121 decese (74 bărbați și 47 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitaleledin Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov,Botoșani, Călărași, Caraș-Severin, Cluj,Constanța,Dâmbovița, Galați,Gorj, Hunedoara, Ialomița,Iași, Maramureș,Mureș,Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș,Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 12 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 41 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 41 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 23 decese la categoria de peste 80 de ani.