Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD și totodată un apropiat a lui Liviu Dragnea vine cu o serie de mărturisiri șocante privind starea de sănătate a fostului lider al PSD.

Potrivit acestuia, starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat la doar câteva zile după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Codrin Ștefănescu a mai menționat că deși în primă fază era asimptomatic, acum Liviu Dragnea e de negăsit.

Fostul secretar al PSD susține că de două zile nimeni nu poate lua legătura cu Liviu Dragnea, iar cei de la spital refuză să vină cu explicații.

„Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii”, transmite pe Codrin Ștefănescu.

Dragnea era bine acum două zile

De menționat este faptul că în urmă cu două zile, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu mărturisea că l-a sunat Liviu Dragnea, confirmat cu COVID-19, și l-a rugat să transmită tuturor că starea sa de sănătate nu s-a agravat.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmă! M-a rugat sā transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi!

M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent in mod constant!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, în urmă cu câteva zile.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.