„Dragnea i-a spus premierului că nu este de acord ca aceasta să devină paratrăsnet și să vorbească în locul miniștrilor despre măsurile care se iau la ministere”, au declarat surse social-democrate.

Potrivit surselor citate, în discuțiile Dragnea – Dăncilă au fost agreate două criterii principale pentru desemnarea viitorilor miniștri.

„Principalele calități ale viitorilor miniștri: În primul rând trebuie să știe să comunice. Doi: să aibă capacitatea să stăpânească funcționarii”, au explicat surse social-democrate, pentru MEDIAFAX.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că niciun nume vehiculat ca fiind remaniabil nu este real. Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că va anunța săptămâna viitoare cine va fi înlocuit din Guvern. În spațiul public au apărut ca miniștri remaniabili Tudorel Toader, Dănuț Andrușcă, Paul Stănescu și Ștefan Viorel.

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a declarat, miercuri, la Parlament, că miniștrii care nu au comunicat public măsurile bune pe care le-au luat „nu au ce să caute” în Executiv, social-democratul spunând că vicepremierul Paul Stănescu este „destoinic”, dar „nu a comunicat deloc”.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuție pe marginea activității miniștrilor social-democrați, au declarat marți, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Potrivit surselor citate, președintele PSD, Liviu Dragnea, intenționează să convoace „de principiu, săptămâna viitoare” o ședință a Comitetului Executiv Național, reuniune în care liderii filialelor PSD și conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniștrilor social-democrați, scrie Știripesurse.ro.