Liviu Dragnea nu scapă de probleme. După ce săptămâna trecută a scăpat ca prin urechile acului de o posibilă condamnare în dosarul angajărilor fictive și a reușit să-l elimine pe Tudorel Toader din fruntea ministerului Justiției, acum s-a trezit în fața altui pericol.

Este vorba de campania de racolare demarată de ceva vreme de adversarul său declarat, Victor Ponta. Luni, un nou deputat de la PSD și anunțat intenția de a pleca în partidul condus de fostul premier. Este vorba de deputatul de Argeș, Nicolae Georgescu, a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România.

”Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.

Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș.”, a anunțat Nicolae Georgescu.