Noul președinte plin al PSD București, Gabriela Firea a declarat că a fost blocată de Dragnea timp de 4 ani, în timp ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a rezolvat această situație în doar două săptămâni.

”Ce nu s-a putut în 4 ani de zile, iată că s-a putut în doar 2 săptămâni. Asta înseamnă eficiența unui președinte al PSD. Mă bucur și cred că nu doar în acest domeniu se vede eficiența.

“Pe vremea domnului Dragnea ne-am fi așteptat ca PSD să respecte promisiunile la nivel național, dar mai ales la nivelul Capitalei (…) Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între mine și fostul președinte au fost relații reci, disensiuni. Probabil niște consilieri pe care îi consider consilieri otrăviți îi spuneau că se tem de ascensiunea mea în partid, de posibilitatea de a intra în cursa pentru prezidențiale. S-a dovedit că nu aveau dreptate, eu sunt un om de echipă. Știți ce s-a întâmplat cu suspendarea mea, cu izolarea mea”, a spus Gabriela Firea.

Reamintim și că Firea a anunțat că va înainta plângeri penale împotriva lui Orban și a lui Cîțu dacă nu vor aloca bani Primăriei Capitalei pentru achitarea unor servicii de utilitate publică. Aceasta a precizat că cei 100 de milioane de lei alocați anterior de fostul Guvern din Fondul de rezervă, ”s-au dus instantaneu la ELCEN”, pentru plata facturii la termoficare.