Astfel, în urma procesului Tribunalul București a stabilit că nu are competența materială de a judeca cererea de contestație a fostului lider PSD.

În urma procesului de marți, Tribunalul București a stabilit că nu are competența materială de a judeca cererea de contestație a fostului lider PSD.

După dezbateri, judecătoarea Manuela Orzață a stabilit definitv că nu este competentă să judece cererea lui Dragnea și a dispus declinarea dosarului la instanța supremă.

După primirea dosarului declinat de la Tribunalul București, judecătorii ICCJ nu pot constata decât existența autorității de lucru judecat, au declarat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Sursele citate mai susțin că cel mai probabil această actuală contestație la executare nu se va mai judeca.

Dragnea, total nemulțumit

În urma deciziei, Liviu Dragnea s-a declarat total nemulțumit și pesimism în legătură cu rezultatul final.

Fostul lider PSD a afirmat, în sala de judecată, că cererea sa este amânată din variate motive și că va ajunge să își termine mandatul de executare până la avea o decizie.

”Nu am pregătire juridică, după o cerere de abținere aprobată, alta resprinsă și recuzare respinsă, Tribunalul vrea să mute dosarul și în ritmul ăsta ajung să-mi termin dosarul”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Antena3.